POLITIKOFF

"Shpëtove nga ajo e sëmurë mendore", motra e Granitit shpërthen për Fifin

"Shpëtove nga ajo e sëmurë mendore", motra e Granitit

Ngjarjet e këtyre ditëve kanë qenë të vrullshme në shtëpinë e BBV por edhe jashtë shtëpisë më të famshme për momentin.

Graniti, pas spektaklit të së premtes, i ka thënë Fifit se e shikon atë vetëm si motër dhe se nuk mund të ndodhe gjë. Dhe këtë gjë Fifi nuk e ka pritur aspak mirë dhe madje ka kaluar në kriza paniku.

Lidhur me këtë situatë ka reaguar dhe motra e Granitit, e cila shkruante:

“Ti je brenda por unë jam jashtë e luftova fuqishëm lidhjen tuaj. Luftova për nxitjen dhe presionin që vazhdimisht ta bënin si brenda dhe jashtë. M’u kundërvunë, më shanë, më fyen. Pse? Sepse tek ty pashë diçka tjetër me dikë tjetër. Të gjithë panë Semin me Donaldin por unë pashë ty dhe Semin. Do dalin këto fjalë e ti vëlla rri i qetë, u lehtësove nga ajo e çmendur, shpëtove nga ajo e sëmurë mendore, psikopate, manjake dhe një njeri shumë i ulët e i vogël. Forca Granit të do Kosova, të do Shqipëria.”

"Shpëtove nga ajo e sëmurë mendore", motra e Granitit

Kjo i është kthyer në një "boomerang" moderatores nga Kosova, e cila më pas e ka fshirë postimin dhe ka postuar një 'story' tjetër, teksa shkruan:

“Hej hej njerëz qetësohuni. Merreni pak më shtruar punën e Big Brother. Më kemi bombarduar me mesazhe. Asgjë nuk kam kundër Fitit si person dhe si këngëtare. E respektoj çfarëdo ndjenje mes tyre, qoftë shoqëri apo diçka tjetër dhe zgjedhja i takon atyre se janë dy të rritur. Po për lojë brenda BB duket se po dëmtojnë njeri tjetrin.”

"Shpëtove nga ajo e sëmurë mendore", motra e Granitit

Kujtojmë që disa ditë më parë, motra e Granitit tha në "Ftesë në 5" fjalë të mira për Fifin dhe e konsideroi edhe si kunatë dhe e mirëpriti në shtëpinë e saj.

 

"Shpëtove nga ajo e sëmurë mendore", motra e Granitit

Të fundit