Flash News

POLITIKOFF

Shumë shpejt do të rikthehet "Emily in Paris" me sezonin 2

Shumë shpejt do të rikthehet "Emily in Paris" me sezonin 2

Netflix lajmëruar publikisht se "Emily in Paris" do të rikthehet së shpejti në këtë platformë.

Po xhirohet në vendet franceze si Paris dhe St. Tropez. Seriali hit, i cili vjen nga krijuesi i Sex and the City Darren Star, ku luan Lily Collins si një grua e re që lëviz nga Çikago në Paris për të ofruar një perspektivë amerikane për agjensinë e firmës së saj të marketingut, Savoir.

Në 28 ditët e para të transmetimit të sezonit të parë në Netflix , numrat e shikueshmërisë arritën në 58 milionë familje në të gjithë globin në 28 ditët e tij të para, duke e bërë atë serialin e tyre më të popullarizuar të vitit 2020.

Të fundit