POLITIKOFF

Si do të dukeshin 10 të famshëm nëse nuk do të përdornin kurrë procedura moderne të bukurisë

Si do të dukeshin 10 të famshëm nëse nuk do të

Kozmetologjia moderne mund ta zgjasë bukurinë për dekada, dhe të famshmit tanë nuk hezitojnë ta përdorin atë.

Megjithatë, është shumë interesante të mendosh se si do të dukeshin nëse do të ishin krejtësisht natyrale dhe do të ndalonin përdorimin e çdo procedure moderne bukurie, madje edhe peeling apo krem.

Më poshtë keni 10 të famshëm se si do dukeshin nëse do ishin duke u plakur në një mënyrë natyrale.

Charlize Theron

Si do të dukeshin 10 të famshëm nëse nuk do të

Jennifer Lopez

Si do të dukeshin 10 të famshëm nëse nuk do të

Jennifer Aniston

Si do të dukeshin 10 të famshëm nëse nuk do të

Brooke Shields

Si do të dukeshin 10 të famshëm nëse nuk do të

Pamela Anderson

Si do të dukeshin 10 të famshëm nëse nuk do të

Nicole Kidman

Si do të dukeshin 10 të famshëm nëse nuk do të

Gwyneth Paltrow

Si do të dukeshin 10 të famshëm nëse nuk do të

Meg Ryan

Si do të dukeshin 10 të famshëm nëse nuk do të

Renée Zellweger

Si do të dukeshin 10 të famshëm nëse nuk do të

Reese Witherspoon

Si do të dukeshin 10 të famshëm nëse nuk do të

Të fundit