E-TJERA

Si do të jetë moti sot dhe nesër

Si do të jetë moti sot dhe nesër

Sot, moti do të jetë i ngrohtë në pjesën më të madhe të vendit. Temperaturat do të luhaten nga 14 deri në 26 gradë celcius.

Po ashtu, edhe dita e nesërme pritet të ketë të njëjtat kushte atmosferike e temperatura nga 14 deri në 28 gradë celcius.

Si do të jetë moti sot dhe nesër

Të fundit