POLITIKOFF

Si dukeshin ikonat e Hollywood-it në të 20-at e tyre

Si dukeshin ikonat e Hollywood-it në të 20-at e tyre

Goldie Hawn, Sharon Stone, Mel Gibson, Michael Douglas dhe Michelle Pfeiffer janë vetëm disa yje të kinematografisë që ne i adhurojmë për talentin e tyre, dhe rolet e tyre epike do të qëndrojnë në kujtimet tona përgjithmonë.

Por pak prej nesh kujtojnë se si këta dhe yjet të Hollivudit dukeshin në fillim të karrierës së tyre si aktorë. Disa dukeshin mjaft ndryshe dhe madje është e vështirë t`i njohësh por të gjithë duken me stil dhe të bukur.

Goldie Hawn

Si dukeshin ikonat e Hollywood-it në të 20-at e tyre

Harrison Ford

Si dukeshin ikonat e Hollywood-it në të 20-at e tyre

Anjelica Huston

Si dukeshin ikonat e Hollywood-it në të 20-at e tyre

Robert De Niro

Si dukeshin ikonat e Hollywood-it në të 20-at e tyre

Michael Douglas

Si dukeshin ikonat e Hollywood-it në të 20-at e tyre

Richard Gere

Si dukeshin ikonat e Hollywood-it në të 20-at e tyre

Diane Keaton

Si dukeshin ikonat e Hollywood-it në të 20-at e tyre

Jeff Bridges

Si dukeshin ikonat e Hollywood-it në të 20-at e tyre

Don Johnson

Si dukeshin ikonat e Hollywood-it në të 20-at e tyre

Barbra Streisand

Si dukeshin ikonat e Hollywood-it në të 20-at e tyre

Susan Sarandon

Si dukeshin ikonat e Hollywood-it në të 20-at e tyre

Sylvester Stallone

Si dukeshin ikonat e Hollywood-it në të 20-at e tyre

Whoopi Goldberg

Si dukeshin ikonat e Hollywood-it në të 20-at e tyre

Denzel Washington

Si dukeshin ikonat e Hollywood-it në të 20-at e tyre

Michelle Pfeiffer

Si dukeshin ikonat e Hollywood-it në të 20-at e tyre

Mel Gibson

Si dukeshin ikonat e Hollywood-it në të 20-at e tyre

Jamie Lee Curtis

Si dukeshin ikonat e Hollywood-it në të 20-at e tyre

Sharon Stone

Si dukeshin ikonat e Hollywood-it në të 20-at e tyre

Melanie Griffith

Si dukeshin ikonat e Hollywood-it në të 20-at e tyre

Andie MacDowell

Si dukeshin ikonat e Hollywood-it në të 20-at e tyre

 

Ditari politik

Të fundit