Flash News

POLITIKOFF

Stili i veçantë Letizia-s, mbretëreshës së Spanjës

Stili i veçantë Letizia-s, mbretëreshës së

Gratë mbretërore kanë të paktën një tipar të përbashkët: shijen e rafinuar në veshje dhe stilin veçantë. Në përgjithësi komentohen më së shumti Kate Middleton dhe Meghan Markle, por është edhe një mbretërore tjetër që ka po aq shumë stil sa ato. Po flasim për Mbretëreshën Letizia të Spanjës, e cila dallon për elegancën dhe shijen e hollë në veshjet që zgjedh për çdo paraqitje publike.

Letizia, e cila është 47 vjeç, u martua me mbretin Felipe VI të Spanjës në vitin 2004 dhe, që nga ajo kohë, i ka bërë gjithmonë mediat dhe njerëzit të flasin për pamjen e saj. Shikoni disa prej pamjeve të saj më frymëzuese, mbase gardërobës suaj i duhet pak frymë mbretërore!

Stili i veçantë Letizia-s, mbretëreshës sëStili i veçantë Letizia-s, mbretëreshës sëStili i veçantë Letizia-s, mbretëreshës sëStili i veçantë Letizia-s, mbretëreshës sëStili i veçantë Letizia-s, mbretëreshës sëStili i veçantë Letizia-s, mbretëreshës sëStili i veçantë Letizia-s, mbretëreshës sëStili i veçantë Letizia-s, mbretëreshës sëStili i veçantë Letizia-s, mbretëreshës sëStili i veçantë Letizia-s, mbretëreshës sëStili i veçantë Letizia-s, mbretëreshës sëStili i veçantë Letizia-s, mbretëreshës sëStili i veçantë Letizia-s, mbretëreshës sëStili i veçantë Letizia-s, mbretëreshës sëStili i veçantë Letizia-s, mbretëreshës sëStili i veçantë Letizia-s, mbretëreshës sëStili i veçantë Letizia-s, mbretëreshës sëStili i veçantë Letizia-s, mbretëreshës së

Të fundit