Flash News

POLITIKOFF

Taylor Swift, gruaja e parë që fiton ‘BRIT’s Global Icon’

Taylor Swift, gruaja e parë që fiton ‘BRIT’s Global

Taylor Swift është gruaja e parë që fiton çmimi “BRIT's Global Icon”. Asaj do t’i dorëzohet çmimi të martën gjatë ceremonisë në O2 Arena në Londër.

Taylor Swift, gruaja e parë që fiton ‘BRIT’s Global

Këngëtarja është vlerësuar për "ndikimin e saj të madh në muzikë në të gjithë botën dhe arritjet e pabesueshme deri më tani", sipas organizatorëve të çmimeve.

Taylor Swift, gruaja e parë që fiton ‘BRIT’s Global

"Karriera e Taylor është e pashembullt dhe muzika e ndikimi i saj kanë bërë jehonë në të gjithë botën, në miliona njerëz. Ajo ka përdorur platformën e saj për të nxjerrë në pah shumë çështje globalisht dhe kohët e fundit është duartrokitur për punën e saj që promovon pranimin e komunitetit LGBTQ”, thuhet në një deklaratë të zyrës së Çmimeve.

Muajin e kaluar Swift shënoi albumin e saj të shtatë 'No 1' në Mbretërinë e Bashkuar me Fearless (Taylor's Version).

Të fundit