Flash News

POLITIKOFF

Taylor Swift vesh për herë të parë "kostumin" e diplomimit dhe shpreh publikisht entuziazmin

Taylor Swift vesh për herë të parë "kostumin" e

Taylor Swift të veshi kapelën dhe fustanin e saj 'të parë' në diplomimin e NYU. Taylor Swift do të marrë një doktoratë nderi nga NYU dhe do të mbajë një fjalim në diplomimin e klasës e vitit 2022.

Taylor Swift vesh për herë të parë "kostumin" e

“Të veshur me kapele dhe fustan për herë të parë – shihemi së shpejti në NYU”, shkroi Swift një video të postuar në TikTok dhe Instagram, e veshur me veshjen e fillimit të purpurt.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

“E veshur me veshjen e diplomimit për herë të parë – shihemi së shpejti në NYU”, shkroi Swift një video të postuar në TikTok dhe Instagram.

Nën veshjen e saj tradicionale të diplomimit, 32-vjeçarja e hitit "Wildest Dreams" kishte veshur një fustan të zi të shkurtër.

Taylor Swift vesh për herë të parë "kostumin" e

Ajo është një nga dy folëset speciale të planifikuara për t'u paraqitur në festimet e diplomimit të NYU; sonte në mbrëmje, shkolla do të mbajë një ceremoni shtesë për klasat e 2020 dhe 2021 - të cilat të dyja u shtynë për shkak të kufizimeve të lidhura me pandeminë - me avokaten e të drejtave të aftësisë së kufizuar Judith Heumann.

Taylor Swift vesh për herë të parë "kostumin" e

Të fundit