Flash News

POLITIKOFF

Të bijat hoqën dorë nga mbiemri Pitt, miqtë e aktorit: Ai është i shkatërruar!

Të bijat hoqën dorë nga mbiemri Pitt, miqtë  e aktorit: Ai

Brad Pitt pak ditë më parë u përball me zgjedhjen e vajzës së tij Shiloh për të hequr dorë nga mbiemri i tij. Ajo ndoqi shembullin e vëllezërve dhe motrave të saj dhe dorëzoi dokumentet e nevojshme kur ajo mbushi 18 vjeç, për t’u quajtur vetëm Shiloh Jolie, pa Pitt.

Sipas rrethit të ngushtë të miqve apo familjarëve, aktori thuhet se është prekur shumë nga veprimi i të bijës madje siç janë shprehur ata për mediat e huaja, ai është “i shkatërruar”, por nuk do t’i bëjë presion asnjërit prej fëmijëve të tij që të ndryshojë mendje.

“Ai e sheh këtë veprim si më shumë se thjesht një ndryshim mbiemri. Ishte një simbol i një largimi më të thellë që ka lindur prej vitesh,”tha personi që njeh Pitt.

Dhe 15-vjeçarja Vivienne ndryshoi gjithashtu mbiemrin. Sipas OK Magazine, adoleshentja tani figuron në dokumentet e identifikimit si Vivienne Jolie.

Një burim i afërt me Jolie tha: “Është për të ardhur keq. Ata nuk duan të bëjnë asgjë me Brad-in. Kanë vendosur t’i qëndrojnë sa më larg”.

Të fundit