POLITIKOFF

Tobey Maguire dëshiron (dhe është gati) për një tjetër film nga Marvel në rolin e "Spider-Man"

Tobey Maguire dëshiron (dhe është gati) për një

Spider-Man-i i parë në Hollywood nga epoka moderne u luajt nga Tobey Maguire në fillim të viteve 2000. Një ekskluzivitet i tërë nga Sony që u bë një fenomen kulturor, aktori u bë një nga fytyrat më të njohura në të gjithë botën pothuajse brenda natës. Spider-Man është padyshim një nga dy ose tre super heronjtë më të besuar në historinë e librave komik, Tobey Maguire e dinte këtë dhe ndihej i dashuruar me personazhin. Ai ishte jashtë loje për shumë vite pas kësaj, por Kevin Feige tregoi se mund të kishte plane të mëdha për të në ‘Marvel Cinematic Universe’.

Pasi pati sukses të jashtëzakonshëm si Peter Parker në ekranin e madh me ‘Spider-Man: No Way Home’, aktori u pyet nëse do të kthehej ndonjëherë për të riprodhuar rolin e tij. Maguire nuk hezitoi të tregojë se sa shumë e adhuron interpretimin e këtij personazhi. Gjithçka erdhi nga një libër i ri për prodhimin e filmit që fitoi 1.9 miliardë dollarë në arkat botërore. Publikimi i “Titan Books” ka një pjesë të vogël që ata ngacmuan, ku fansat me siguri u emocionuan pasi një nga yjet dëshiron patjetër të kthehet. Mbani në mend se plani i Kevin Feige është të vazhdojë të tregojë atë që ai e quan ‘The Multiverse Saga’, nga vjen Peter Parker i Maguire.

Të fundit