Flash News

POLITIKOFF

Tom Cruise rrezikoi jetën teksa po xhironte në filmin e tij më të ri

Tom Cruise rrezikoi jetën teksa po xhironte në filmin e tij më

Aktori i njohur Tom Cruise ndodhet në Rome teksa po xhiron për dilmin e tij të ri "Mission Impossible". Ai ka shpëtuar për pak teksa a rrezikuar jetën gjatë disa skenave.

Tom Cruise rrezikoi jetën teksa po xhironte në filmin e tij më

Tom u shfaq duke ecur në një rrugë me një makinë Fiat 500 dhe me të ka xhiruar një skenë të rrezikshme, me të cilat zakonisht i pëlqen të sfidojë veten. Në momentin që ishte duke udhëtuar, makina goditi një kalldrëm, u ngrit në ajër dhe për pak u rrokullis. 

Tom Cruise rrezikoi jetën teksa po xhironte në filmin e tij më

Megjitahtë, gjendja e tij paraqitet e mirë edhe pse ka rrezikuar jetën me këtë incident.

Tom Cruise rrezikoi jetën teksa po xhironte në filmin e tij më

Ditari politik

Të fundit