POLITIKOFF

Trendet e Jennifer Aniston në "Friends" që vazhdojnë të jenë në modë dhe sot

Trendet e Jennifer Aniston në "Friends" që vazhdojnë

Rachel Green i luajtur nga Jennifer Aniston në "Friends" është një nga personazhet më të dashur për gjithë fansat e serialit ikonik.

Megjithëse secili prej personazheve ka veçantinë e tij dhe pëlqehen në mënyra të ndryshme, Rachel është fashionista e grupit dhe këtë e pranojnë të gjithë fansat. E ardhur nga një familje e pasur, ajo është elegante, me stil dhe ka ëndërruar të bëhet një konsulente mode që nga fillimi i serialit. Ajo i pëlqen blerjet dhe jo ato të zakonshmet: por me marka prestigjoze.

Stili i saj është një shembull i shkëlqyer për t’u frymëzuar dhe tregon se ka rroba që nuk dalin kurrë nga moda dhe vazhdojnë edhe sot.

Këmisha të shkurtra kombinuar me një fund të zi

I njëjti stil, i njëjti episod
Trendet e Jennifer Aniston në "Friends" që vazhdojnë

Mini-fund i ngjitur pas trupit
Trendet e Jennifer Aniston në "Friends" që vazhdojnë

Getat ofrojnë pamje elegante
Trendet e Jennifer Aniston në "Friends" që vazhdojnë

Aksesorët janë çelësi për të tërhequr vëmendjen
Trendet e Jennifer Aniston në "Friends" që vazhdojnë

Dantella nuk del kurrë nga moda
Trendet e Jennifer Aniston në "Friends" që vazhdojnë

Ditari politik

Të fundit