Flash News

POLITIKOFF

Turbullohen marrëdhëniet mes Kate Middleton dhe Mbretëreshës Camilla

Turbullohen marrëdhëniet mes Kate Middleton dhe Mbretëreshës

Fakti që Kate Middleton dhe Mbretëresha Camilla shkonin mirë dihej, por tani që Camilla ka marrë kurorën, duket se disa mosmarrëveshje po dalin në sipërfaqe mes dy zonjave të oborrit mbretëror. Ceremonia e kurorëzimit të mbretit Charles ishte “strumbullari”. Me sa duket në këtë rast kishte pabarazi në numrin e të ftuarve, të cilat Princesha e Uellsit nuk i përtypi. Dhe përgjigja ndaj kësaj ishte vrazhdësia e mospërkuljes siç e kërkon protokolli.

Turbullohen marrëdhëniet mes Kate Middleton dhe Mbretëreshës

Derisa mbretëresha Camilla vendosi kurorën në kokë, gjithçka dukej se po shkonte mirë me Kate Middleton. Në ceremoninë e kurorëzimit, të gjithë vunë re se princesha e Uellsit nuk iu përkul “vjehrrës” siç e kërkon protokolli dhe gazetat angleze hodhën hipoteza të ndryshme. Më e pranueshmja duket se është ajo e një mosmarrëveshjeje të mëparshme mes dy grave të oborrit. Trajtimi i ndryshëm i rezervuar për gruan e William detyroi të zgjidhte të ftuarit e saj në numër më të vogël se ata të Camilla-s. Mbretëresha Camilla kishte zgjedhur të gjithë familjen e saj, duke përfshirë stërnipërit e saj dhe madje edhe ish-burrin e saj, ndërsa Middleton do të kishte vend vetëm për prindërit dhe vëllezërit e saj. Kate Middleton do të zemërohej me mbretëreshën Camilla edhe për shkak se ajo kishte ftuar markezën e Cholmondeley, Rose Hanbury, në ceremoninë e kurorëzimit. Ajo që sipas thashethemeve angleze do të ishte ose do të kishte qenë e dashura e William.

Turbullohen marrëdhëniet mes Kate Middleton dhe Mbretëreshës

Sipas thashethemeve të oborrit, kishte qenë mbretëresha Camilla ajo që e ftoi zonjën, edhe pse ajo dinte për thashethemet. Rikujtojmë, se prindërit e Kate Middleton janë detyruar të shesin biznesin e familjes. Kriza nuk e ka kursyer sektorin e artikujve për festa, kështu që kompania e Michael dhe Carole Middleton e gjen veten në prag të falimentimit. Çifti e ka shitur biznesin dhe kanë zgjedhur të dalin në pension. 

Të fundit