POLITIKOFF

U njohën gjatë protestave të opozitës, funksionari i PD i propozon në emision për martesë spikeres së lajmeve 

U njohën gjatë protestave të opozitës, funksionari i PD i

Pas tri vitesh të zyrtarizimit të lidhjes së tyre, duket se propozimi për martesë ishte mirëmenduar.

Zyrtari i PD, Indrit Hoxha, anëtari i Këshillit Kombëtar, i propozoi për martesë spikeres së lajmeve, Fabiola Hoxha.

Ajo i tha ‘po’ propozimit romantik në studion e emisionit ‘Rudina’ në tv Klan, ku dhe kanë rrëfyer historinë e njohjes së tyre

Çifti ka treguar se janë njohur gjatë protestave të PD-së në vitin 2015 kur Indriti ishte shoqëruar në polici tek Komisariati nr 1 në Tiranë së bashku me disa përfaqësues të tjerë të PD-së.

Fabiola u shpreh se nuk e ka pritur që kjo gjë të ndodhte dhe se ishte surpriza më e bukur që ka marrë në jetë.

U njohën gjatë protestave të opozitës, funksionari i PD i

Ditari politik

Të fundit