Flash News

POLITIKOFF

“Valë”, portreti i jetës së 6 miqve në nëntë faza të jetës së tyre, shfaqja teatrore që nuk duhet humbur

“Valë”, portreti i jetës së 6 miqve në

"Valë" është shfaqja që po jepet në Teatri Metropol dhe do të jetë deri me 26 mars, për të gjithë ata që duan të shijojnë një ditë ndryshe në Tiranë, duke shijuar art të vërtetë.

"Valë" është një portret i jetës së ndërthurur të gjashtë miqve, në nëntë faza të ndryshme të jetës së tyre, nga fëmijëria e deri në pleqëri. Në një realitet herë më të butë e herë më të ashpër e të dhunshëm, por kurrsesi të lehtë, Suzana, Ronda, Xhini, Bernardi, Nevil dhe Luis – protagonistët e Virginia Woolf – vetëpërcaktohen vazhdimisht.

“Valë”, portreti i jetës së 6 miqve në

Duke u luhatur mes grupimit dhe individualitetit, shoqërisë e vetmisë, heronjtë e saj përpiqen të gjejnë kuptimin e jetës. Gjashtë histori të ndryshme përbëjnë një histori të përbashkët, me boshte kryesore miqësinë, dashurinë, vdekjen, mungesën e kujtesën kolektive. Heronjtë e Valëve kalojnë shumë dallgë dhe ndijojnë gjithë përvojat e rëndësishme e të parëndësishme që i përcaktojnë.

Shfaqja ka nisur transmetimin që në datën 8 mars dhe datat e ngelura për të gjithë ata që kanë dëshirë ta shohin "Valë", janë: 23, 24, 25, 26 Mars 2023

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
Instagram
Facebook

Të fundit