Flash News

POLITIKOFF

"Vidhja dhe zhdukesha me ditë ", ishte vetëm 13 vjeçe kur Drew Barrymore e shtruan në spital psikiatrik

"Vidhja dhe zhdukesha me ditë ", ishte vetëm 13 vjeçe

Aktorja Drew Barrymore e ftuar në “The Howard Stern Show” ka folur publikisht dhe hapur për një periudhë shumë të vështirë të jetës së saj.

Kur ajo ishte vetëm 13-vjeçe, ende shumë e vogël, mamaja e saj është detyruar ta shtronte në një spital psikiatrik.

"Vidhja dhe zhdukesha me ditë ", ishte vetëm 13 vjeçe

Kjo është hera e parë që Barrymore foli lidhur me këtë histori.

“Isha jashtë kontrollit. Shkoja në festa, i vidhja makinën mamit tim, i merrja para, zhdukesha me ditë. Aq keq u bë gjendja sa ajo u detyrua të më dërgojë në një spital psikiatrik. Aty qëndrova për 18 muaj dhe mora veten”, ka treguar mes emocioneve aktorja.

Të fundit