POLITIKOFF

Vishej me të gjëra që mos ta "objektivizonin", tani Billie Eilish akuzohet se tenton të duket 'sexy'

Vishej me të gjëra që mos ta "objektivizonin", tani

Këngëtarja e njohur Billie Eilish është veshur gjithmonë me të gjëra dhe madje në një intervistë dis akohë më parë ka thënë se e bën këtë pasi nuk do që ta "objektivizojnë" dhe as ta shohin për hiret e saj, por të shijojnë muzikën e saj.

Vishej me të gjëra që mos ta "objektivizonin", tani

Mirëpo, së fundmi, këngëtarja ka filluar të vishet pak më ndryshe nga stili i saj i përhershëm, më elegante dhe me fustane vëretët të bukur që e bëjnë të duket më sensuale.

Vishej me të gjëra që mos ta "objektivizonin", tani

Billie ka pozuar për kopertinën e numrit të tetorit për revistën ELLE dhe 19-vjeçarja ka thënë se ata që kritikojnë imazhin e saj, duket se kuptojnë se nuk është aq çështje e thellë.

Vishej me të gjëra që mos ta "objektivizonin", tani

"Një ditë tjetër, vendosa të vesh një bluze pak të hapur Nuk ishte as provokuese.
Por unë e di se njerëzit do të thonë: ‘Wow, ajo vishet seksi se përpiqet për vëmendje.’
Dhe unë që jam, ‘Jo, nuk është e vërtetë thjesht është 500 gradë dhe unë thjesht dua të vesh diçka hot!"

Vishej me të gjëra që mos ta "objektivizonin", tani

Vishej me të gjëra që mos ta "objektivizonin", tani

Vishej me të gjëra që mos ta "objektivizonin", tani

Vishej me të gjëra që mos ta "objektivizonin", tani

Vishej me të gjëra që mos ta "objektivizonin", tani

Vishej me të gjëra që mos ta "objektivizonin", tani

Vishej me të gjëra që mos ta "objektivizonin", tani

Vishej me të gjëra që mos ta "objektivizonin", tani

Vishej me të gjëra që mos ta "objektivizonin", tani

Të fundit