Flash News

POLITIKOFF

Xheraldina e entuziasmuar për mbesën, tregon për nofkën që i ka vënë

Xheraldina e entuziasmuar për mbesën, tregon për nofkën

Shumë pak ditë kanë kaluar kur Ledri Vula dhe Sara Hoxha janë bërë prindër për herë të parë. Po asht, kjo është dhe mbesa e parë në familjen e Ledrit duke qenë se është fëmijë i vetëm dhe gëzimi është shumë i madh për prindërit e tij.

Nëna e Ledrit, Xheraldina i ka gjetur një nofkë shumë të lezetshme mbesës. Me përkëdheli e thërret Poi.

“Unë nuk kisha gisht në vendosjen e emrit të vajzës, doja që vetë mami dhe babi i saj ta merrnin këtë vendim. Ama unë i kam vënë një ‘nickname’ e thërras me përkëdheli Poi”-tha Xheraldina në një intervistë për “Live from Tirana”.

Ditari politik

Të fundit