Protesta e opozitës, reagon Rama: Tufë qorre që mësyn rrugëve dhe sajon kriza

Kryeministri Edi Rama ka reaguar pas përfundimit të protestës së opozitës, e cila prej kohësh kërkon krijimin e një qeverie tranzitore dhe mbajtjen e zgjedhjeve të parakohshme. Opozita thekson se nuk ka stabilitet pa demokraci në vend.

Rama është shprehur se kjo opozitë është katandisur në një tufë qorre që mësyn fizikisht rrugëve dhe bën politikë duke sajuar kriza.

“Po boll o boll, boll se s’kam asgjë tjetër përveç larjes së jashtënxjerrjeve tuaja nēpër botë boll! Opozitë e katandisur në një tufë qorre që mësyn fizikisht rrugëve dhe bën politikë duke sajuar kriza për vendin e sëmundje për kundërshtarin! O pika që s’ju bie kur thonë plakat”, shkruan Rama në Twitter.