Flash News

Rajoni

“Ata që duan të më heqin kokën të nxitojnë”, Abazoviç hedh poshtë akuzat për bashkëpunim me bandat

“Ata që duan të më heqin kokën të

Kryeministri i Malit të Zi, Dritan Abazoviç, i ka bërë thirrje Prokurorisë Speciale të Shtetit (SDT) që të hetojë akuzat e publikuara nga portali M, sipas të cilave anëtarët e një prej klaneve kriminale më famëkeqe në Ballkan po kërkojnë katër telefona të koduar.

“I bëj thirrje SDT-së të hetojë të gjitha akuzat e mjegullt që lidhen me emrin tim, të publikuara nga një portal i ngarkuar për të kryer fushatën më të ndyrë kundër meje në periudhën e ardhshme, të ngjashme me atë të gushtit 2020. Besoj se është e qartë për të gjithë se nga vjen kjo dhe se unaza po shtrëngohet rreth strukturave kriminale pranë grupeve të caktuara politike brenda DPS-së, qëllimi i të cilave është të shkaktojnë destabilizimin e Malit të Zi për të ruajtur fuqinë e tyre financiare, por më shumë. Më e rëndësishmja për ta - për t'iu shmangur drejtësisë”, tha Abazoviç raporton ‘DANAS’.

Ai tha se është në dispozicion të autoriteteve shtetërore për çdo sqarim.

“Në të njëjtën kohë u bëj thirrje atyre që synonin ‘ma heqin kokën’ të nxitojnë. Edhe sikur të kenë sukses në qëllimin e tyre kriminal, nuk do ta ndalin dorën e drejtësisë. Gjithçka ruhet mjeshtërisht dhe ruhet aty ku duhet. Mezi presim gjithçka që vijon”, tha Abazoviç.

Të fundit