Flash News

Rajoni

Serbia fton qytetarët e Kosovës që të aplikojnë për vaksinën e Covid-19

Serbia fton qytetarët e Kosovës që të aplikojnë

Qytetarëve të Kosovës iu është bërë thirrje nga Zyra për Kosovë në Qeverinë e Serbisë që të regjistrohen dhe të vaksinohen në Serbi.

Nëpërmjet një postimi në Facebook Zyra për Kosovë në Qeverinë e Serbisë sugjeruan se aplikimi duhet të bëhet në institucionet shëndetësore në vendet ku jetojnë.

Sipas kësaj zyre, imunizimi do të bëhet për qytetarët nga Kosova në tri qytete të Serbisë. Ata nga komunat e Veriut në Rashkë, ndërsa ata nga pjesët tjera në Kurshumli dhe Bujanoc.

Sipas kësaj zyre, deri tani janë vaksinuar 10 mijë qytetarë nga Kosova.

Канцеларија позива грађане са Косова и Метохије да се пријаве за вакцинацију Kанцеларија за Kосово и Метохију позива...

Posted by Канцеларија за Косово и Метохију on Sunday, February 28, 2021

Të fundit