Flash News

Rajoni

Zgjedhje në Malin e Zi, një parti shqiptare bashkohet me Gjukanoviç

Zgjedhje në Malin e Zi, një parti shqiptare bashkohet me

Në Malin e Zi zhvillohen më 11 qershor, zgjedhjet e parakohshme parlamentare dhe shqiptarët do të marrin pjesë në to me koalicionin e tyre,

Ndërkohë, për herë të parë një parti shqiptare nuk është përfshirë në këtë koalicion dhe është bashkuar me partinë e Millo Gjukanoviçit.  

Fatmir Gjeka, Ministër i të Drejtave të Njeriut dhe Pakicave në Malin e Zi si edhe kryetar i PD, në një intervistë për SYRI TV, shprehu shqetësimin e tij për këtë hap, që ndodh për herë të parë.

“Është për herë të parë, një gjë e re – tha z. Gjeka, -  kur një parti nacionale si "Aleanca Shqiptare" nuk konkurron së bashku me parti të tjera, por ikën...Tashti e humbën edhe programin e vet dhe i bëhet një dëm i madh faktikisht edhe partive shqiptare dhe krejt korpusit shqiptar”, tha ai.

 

 

Të fundit