Rama dhe Haradinaj versione të ndryshme për qëndrimet rreth taksës, Cakaj: Deklarata e kryeministrit 100% e vërtetë

Ramush Haradinaj u shpreh se Edi Rama i ka bërë presion për heqjen e taksës me Serbinë, ndërsa u përgënjeshtrua nga kryeministri i Shqipërisë.

Cakaj, një nga dëshmitarët u shpreh se deklarata e Ramës ka qenë 100% e vërtetë, por shmangu pyetjen “nëse ka gënjyer Haradinaj”.

“Ajo që ka thënë kryeministri Rama nuk është 95,96,97,98,99, por 100% e vërtetë. Në Berlin është kërkuar një pezullim i taksës. Është diskutuar për 4-6 muaj të hiqet taska për t’ju rikthyer dialogut. Por kërkesa nuk është parashtruar në kuadër të diskutimeve zyrtare. Aq më tepër ëstë ofruar edhe mundësia për liberalizimin e vizave. Ishte thjesht një këmbim pikëpamjesh gjatë një takimi informal. Nuk thashë që Haradinaj ka gënjyer por që kryeministri i Shqipërisë ka thënë të vërtetën.Unë jam një prej dëshmitarëve siç tha edhe Haradinaj,“-u shpreh Cakaj.

Cakaj përplaset me gazetarin: Jap dorëheqjen nëse gjen foton time me dekoratë