Reperi i fiksuar për ndershmërinë e së bijës, e çon çdo vit tek gjinekologu për të kontrolluar himenin

T.I është reperi i famshëm amerikan i cili në karrierën e tij numëron disa hite dhe bashkëpunime me këngëtarë shumë të njohur si Rihanna, Eminem e shumë të tjerë.

Por së fundmi ai ka shokuar me deklaratën që ka bërë për të bijën 18-vjeçare, për të cilën tregoi se himeni i saj është ende i paprekur.

“Deyjah, 18 vjeçe, sapo u diplomua në shkollën e mesme dhe tani është në vitin e parë në kolegj. Jo vetëm që kemi biseduar, por bëjmë edhe vizita çdo vit tek gjinekologu për të kontrolluar himenin e saj”- ka thënë ai duke pohuar se bëjnë kontrolle të vazhdueshme për të parë cipën e virgjërisë së saj.

ATLANTA, GA – JULY 19: Deyjah Harris, Tip “T.I” Harris and Heiress Diana Harris attend “The Grand Hustle” Exclusive Viewing Party at The Gathering Spot on July 19, 2018 in Atlanta, Georgia. (Photo by Paras Griffin/Getty Images)

Gjithashtu ai shtoi se:

“Unë i kërkoj Deyjah-s që të nënshkruajë, në mënyrë që gjinekologu të më thotë përgjigjet e kontrollit.”