Rreziku nga Coronavirusi, ambasadori shqiptar mesazh nga Kina: Informohuni para se t’i hyni një situate me rrezik

Ambasadori shqiptar në Kinë, Selim Belortaja ka apeluar shqiptarët që të shtyjnë për më vonë udhëtimet dhe kontaktet fizike me Kinën, deri sa situata e krijuar nga Coronavirusi të vihet nën kontroll.

Ndërsa poston një foto me maskë, Belortaja thekson në mesazhin e tij se çdokush duhet të informohet mirë para çdo veprimi për shkak te kontrolleve te pazakonshme.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deri tani, virusi misterioz u ka marrë jetën mbi 40 personave, ndërsa së fundmi raste të personave të infektuar janë identifikuar edhe në Francë.