Surpriza që i bëri Sara-Ledionit ka një kusht prapa: Masazh këmbëve dhe ushqim

Edhe pse Ledion Liço prej disa kohësh është shkëputur nga jeta publike dhe ajo e rrjeteve sociale, Sara dhe Lori e ktheyn dotëlidnjen e tij të 33-të në më të diskutuaren e këtyre dy ditëve.

Mirëpo, çdo surprizë ka dhe një “kusht”. E në rastin e Sarës është mëse i kuptueshëm pasi shtatzënia i justifikon kërkesat e shumta.

Në videon e postuar në Instagram, në momentin e surprizës, Sara shkruan:

“Bashkëshorti im gjithmonë planifikon dhe bën gjëra për ne, kështu që këtë vit para se të hy në letargji, Lori Hoxha dhe unë vendosëm t’i bëjmë atij një festë surprizë me të gjithë të dashurit tanë! Tani Ledion Liço është koha të më masazhosh këmbët dhe të më sjellësh ushqim! Ok, faleminderit.”