Flash News

KRYESORE

“Të bashkohemi kundër ekstremizmit të dhunshëm”, drejtues fetarë, artistë dhe politikanë pjesë fushatës sensibilizuese

“Të bashkohemi kundër ekstremizmit të dhunshëm”,

“Të bashkuar në diversitet”, kështu është quajtur fushata sensibilizuese e Komunitetit Mysliman në Shqipëri për të ndërgjegjësuar qytetarët të qëndrojnë larg radikalizmit dhe ekstremizmit të dhunshëm.

Kreu i KMSH, Skënder Bruçaj, kryeministri Edi Rama, ministrja e Arsimit Lindita Nikolla, sopranoja Inva Mula dhe aktori Bujar Kapexhiu i janë bashkuar kësaj nisme të veçantë dhe shumë të rëndësishme për tolerancën dhe bashkëjetesën fetare në vendin tonë.

 

Të fundit