U arrestua për përdhunim; lirohet shefi i policisë së Fushë-Arrëzit, Izmir Duraku: Të veprojë drejtësia

Shefi i stacionit të Policisë në Fushë- Arrëz, Izmir Duraku i arrestuar për përdhunim të një të miture jetime në 2015 është liruar. Në atë kohë Izmir Duraku punonte si polic në Shkodër kurse e mitura jetime prentendon se kur shkoi për të denoncuar abuzimet seksuale nga punonjës të Shtëpisë së Fëmijës në Shkodër u përdhunua me dhunë nga Duraku.

Prokuroria e ka cilësuar si të paligjshëm arrestimin dhe nuk ka prova.

Ndërkohë Izmir Duraku ka thënë për News24 se nuk ka koment për atë që ndodhi dhe pret të veprojë drejtësia.

Duraku madje u përjashtua nga vetë Policia e Shtetit me urdhër të Ardi Veliut si dhe ministri i brendshëm Sandër Lleshaj e dënoi rëndë këtë akt pas këtij arrestimi por Prokuroria tashmë vërteton krejt të kundërtën.

Ndërkohë sonte, pritet të jepet puntata e plotë e emisionit të “Dua të të bëj të lumtur”, ku vajza e cila tashmë adulte, do të rrëfejë historinë e përdhunimit qëkur ishte 12-vjeçe.