Vasili publikon raportin: Amerika i vë vulën shitblerjes së votës

Ish-deputeti i LSI-së, Petrit Vasili thotë se “Amerika i vë vulën shitblerjes së votës” me raportin e publikuar sot për të drejtat e njeriut nga Departamenti i Shtetit.

“Departamenti Amerikan i Shtetit foli qartë zgjedhjet e 2017 ishin: Shitblerje vote dhe presion. Nga shitblerja e votës u zgjodh Edi Rama, kjo qeveri dhe deputetët që ndërtuan kapjen e shtetit. Ndaj Edi Rama dhe qeveria janë të jashtligjshme. Rrëzimi i tyre është shpëtimi i demokracisë dhe i qytetarëve”, shkruan Vasili.

Në raportin e publikuar sot nga DASH thuhet se, OSBE deklaroi se zgjedhjet respektuan liritë themelore, por u prekën nga akuzat për blerje votash dhe presion mbi votuesit.

Raporti i Departamentit Amerikan: Korrupsioni është i përhapur në të gjitha degët e Qeverisë

Alarmi i Departamentit Amerikan: Televizionet private në Shqipëri në shërbim të qeverisë për përfitime financiare