Vettingu/ Shkarkohet nga detyra Aleks Nikolli, njëri nga gjyqtarët që i uli dënimin Dritan Dajtit

Shkarkohet nga detyra gjyqtari i Gjykatës së Apelit të Shkodrës, Aleks Nikolli.

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit konstatoi mungesë burimesh të ligjshme dhe ngriti dyshime për veprime fiktive nga ana e gjyqtarit, ndërsa ky i fundit kundërshtoi analizën financiare

Kujtojmë se Nikolli është një prej gjyqtarëve, pjese e trupës gjykuese që rrëzuan dënimin me burg përjetë për Dritan Dajtin, krimineli famëkeq i dënuar për vrasjen e 4 policëve, dëshmorë të atdheut.