Video (+18), Julka një ‘breshëri’ pyetjesh bashkëshortit për momentet e tyre intime

Julka ka vendosur të bëjë një “test” ndaj bashkëshortit për fillimet e romancës së tyre. Në disa video të postuara në Instagram, Julka e pyet Dj.Andin për puthjen e tyre të parë para 18 vitesh dhe shumë pyetje të tjera, të cilat Andi që ishte përgjumësh disa detaje mezi i mbante mend.

Dhe pikërisht këtu është momenti kulminant pasi Dj.Andi ishte fiksuar që ishin që 17 vite bashkë kur në fakt kanë 18. Por sigurisht “Hetuesja Julka” është aty për të bërë korrigjime e duhura.

Për shkak të fjalorit dhe temës, Julka ka vendosur ta titullojë një prej videove të postuara “+18”:

“P.s kjo video është +18”.