Flash News

Ditari i Maxhorancës

Betohen te presidenti dy ministrat e rinj të qeverisë

Betohen te presidenti dy ministrat e rinj të qeverisë

U zhvillua sot në Institucionin e Presidentit të Republikës ceremonia e betimit të anëtarëve të rinj të Këshillit të Ministrave.

Përpara Presidentit të Republikës, Bajram Begaj, u betuan pas leximit të formulës së betimit:

Ervin Mete, Ministër i Financave dhe Ekonomisë;

Delina Ibrahimaj, Ministër i Shtetit për Sipërmarrjen dhe Klimën e Biznesit.

Të fundit