Flash News

Ditari i Maxhorancës

Lëvizje e minutës së fundit, Olta Xhaçka nuk kandidon në Dibër

Lëvizje e minutës së fundit, Olta Xhaçka nuk kandidon

Ndryshime e minutës së fundit vijnë nga Partia Socialiste.

Ministrja e jashtme Olta Xhaçka, aktualisht drejtuese politike e qarkut të Dibrës duket se nuk do të kandidojë në këtë zonë.

Ministrja po diskutohet që të transferohet dhe të kandidojë në në qarkun e Korçës për të mbuluar zonën e Kolonjës.

 

Të fundit