Flash News

Ditari i Maxhorancës

Sulmon PD për mitingjet, por Rama ‘nuk i sheh’ grumbullimet e veta

Sulmon PD për mitingjet, por Rama ‘nuk i sheh’ grumbullimet e

Kryeministri Edi Rama thuajse në çdo takim elektoral dhe dalje publike ka sulmuar që në nisje të fushatës opozitën se zhvillon mitingje duke thyer rregullat anti-covid.

Megjithatë, pavarësisht kritikave të vazhdueshme, duket se Rama nuk i sheh, ose nuk do t’i shohë, grumbullimet që zhvillohen tek aktivitetet e tij elektorale sot në Berat, siç duket edhe në këto foto.

Sulmon PD për mitingjet, por Rama ‘nuk i sheh’ grumbullimet e

Sulmon PD për mitingjet, por Rama ‘nuk i sheh’ grumbullimet e

Sulmon PD për mitingjet, por Rama ‘nuk i sheh’ grumbullimet e

Të fundit