Flash News

Ditari i Maxhorancës

Qeveria miraton amnistinë e fundvitit, përfitojnë rreth 600 të dënuar

Qeveria miraton amnistinë e fundvitit, përfitojnë rreth 600

Këshilli i Ministrave ka miratuar sot amnistinë e fundvitit për të dënuarit. Ministri i Drejtësisë, Ulsi Manja u shpreh se nga kjo amnisti përfitojnë 600 persona, që përfshijnë kryesisht gratë dhe të miturit.

“Nga kjo amnisti përfitojnë 600 persona të dënuar që do kenë mundësi të kalojnë festat në shtëpitë e tyre.

Dy kategoritë që përfitojnë janë gratë e dënuara dhe të miturit që do të kenë një mundësi ti kthehen proceseve të rehabilitimit”, tha Manja.

 

Të fundit