Flash News

Ditari i Maxhorancës

Rama vijon fushatën zgjedhore në shkelje të ligjit, njofton rritje pagash edhe për Kryeministrinë

Rama vijon fushatën zgjedhore në shkelje të ligjit, njofton

Edhe pse e konsideroi “kinezëri” dhe “analfabetizëm”, kryeministri Rama e ka nisur këtë fushatë zgjedhore në kuadër të 14 majit duke shkelur qartazi Kodin Zgjedhor.

Pasi njoftoi rritje pagash në nivelin e 900 eurove dhe 5 mijë lekë shtesë për pensionistët në muajin Prill, shkelja e Ramës këtë herë erdhi brenda institucionit që ai drejton.

Kreu i qeverisë mblodhi sot në një takim punonjësit e Kryeministrisë për të njoftuar rritjen e rrogave. Rama u justifikua se gjatë gjithë kësaj kohe në pushtet, tani u krijua mundësia për ta realizuar dhe ccuditërisht ose jo, kjo mundësi vjen vetëm disa ditë para zgjedhjeve vendore.

“Desha t’ju përshëndes dhe t’ua them vet se u bë kaq vite që punojmë sëbashku dhe punoni me përkushtim dhe pa orar. Besoj se keni merituar prej shumë kohësh në fakt, por mundësia për ta bërë të mundur është krijuar vetëm tani. E dini se sa shumë vështirësi na është dashur të kapërcejmë për të krijuar këtë bazë, për t’ju thënë tani se është koha për të bërë një rritje rrogash shumë domethënëse. Kam marrë këtu disa raste konkrete, duke përfituar dhe t’i shpreh mirënjohje disa prej jush që janë legjenda të këtij institucioni. Për pagën minimale, korrektimet do nisin nga lart poshtë. Ky ishte breaking neës i madh, tani me vrap te puna. Dhe kur thash me vrap, me vrap”, tha Rama.

Të fundit