Flash News

Ditari i Opozitës

14 maji/ Meta: Duhet të kesh bërë burg që të bëhesh drejtor në administratën e PS

14 maji/  Meta: Duhet të kesh bërë burg që të

Kryetari i Partisë së Lirisë, Ilir Meta në një deklaratë këtë të martë në mbledhjen me Komitetin Drejtues Kombëtar të PL është shprehur se më 14 Maj do të nisë ndryshimi i madh në Shqipëri.

Meta u shpreh se sot regjimi përgjon qytetarët në rrjetet sociale dhe jetën e tyre private. Po ashtu Meta tha se më 14 maj populli do e rrëzojë këtë regjim.

Është fushata më deçizive për 30 vitet që vijnë pas rrëshqitjes së Shqipërisë në gjendjen më të rëndë ta autokracisë dhe monizmit. Regjimi mjaftist ka gjithë bashkitë e Shqipërisë dhe 100% të këshillave bashkiake. Ka vend më të prapambetur në Afrikë që të mos ketë një këshilltar opozita. Sot ky regjim mjaftist ka në dorë qeverinë dhe të gjitha bashkitë.

Por edhe pak javë. Në 14 Maj ndryshim i madh vazhdon. Do të bjerë gjithë piramida si sheqeri në ujë. Populli i Shqipërisë do ta ndëshkojë në mënyrën më të merituar arrogancën dhe do i tregojë përfaqësuesve të regjimit mjafitist që i hun qytetarëve edhe në rrjetet sociale, edhe në jetën private. Në të gjitha qeveritë e pas viteve 90 qeveria ka pasur një nivel shumë më të lartë të lirisë së individit”, shprehet Meta.

Meta është ndalur dhe te kreu i PS në Mirditë i cili dha dorëheqjen. Duhet të kesh burg, duket të kesh pasur tre emra që të merresh në konsideratë dhe të jesh drejtor në administratën e tyre është shprehur Meta.

Shteti dhe pushteti nuk i ka përgjuar individët. Sot po lirohen kriminelët duke i dhënë pushtet për qëllime elektorale. Në Mirditë kreu i degës së PS dha dorëheqjen sepse nuk i pyesin për kandidatët. Duhet të kesh burg, duket të kesh pasur tre emra që të merresh në konsideratë dhe të jesh drejtor në administratën e tyre”, deklaroi Meta.

Të fundit