Flash News

Ditari i Opozitës

Albana Vokshi dorëzon “librin e zi” të zgjedhjeve në Bruksel dhe në parlamentin flamand

Albana Vokshi dorëzon “librin e zi” të zgjedhjeve në

Deputetja demokrate Albana Vokshi ka dorëzuar në Bruksel dhe në parlamentin flamand, “librin e zi” të zgjedhjeve.

Vokshi është takuar me Arnout Coel, anëtar i parlamentit belg dhe Karl Vanlouwe, anëtar i Komisionit të Punëve të Jashtme.

“Libri i zi “ i zgjedhjeve përmban një analizë të detajuar nga demokratët dhe ekspertët mbi manipulimin e votave të farsës zgjedhore të 14 majit 2023.

Libri në total me 500 faqe detajon të gjitha shkeljet e zgjedhjeve lokale.

Albana Vokshi dorëzon “librin e zi” të zgjedhjeve në

Të fundit