Flash News

Ditari i Opozitës

Berisha-Nikollës: E ke bërë Parlamentin institucion mafioz

Berisha-Nikollës: E ke bërë Parlamentin institucion mafioz

Kryedemokrati Sali Berisha iu drejtua me kritika kryeparlamentares Lindita Nikolla, lidhur me drejtimin e Parlamentit dhe seancave plenare.

Berisha tha nga foltorja se Nikolla e ka kthyer Parlamentin në institucion mafioz. Kryedemokrati tha se Nikolla zbaton vetëm urdhrat e Ramës dhe iu mohon deputetëve të opozitës të drejtën e procedurave.

Berisha: Je e vetmja kryetare e Parlamentit që iu mohon deputetëve të drejtën e procedurës. Nëse opozita do të merrej me ty do të lehtësonte padronin tënde. Ti vetëm zbaton urdhrat e Edi Ramës. Në këtë mënyrë e bën Parlamentin institucion tërësisht mafioz.  

 

Të fundit