Flash News

Ditari i Opozitës

Berisha nxjerr sondazhin: Opozita ecën e sigurt drejt fitores

Berisha nxjerr sondazhin: Opozita ecën e sigurt drejt fitores

Kryetari i Partisë Demokratike Sali Berisha ka nxjerrë para Kuvendit sondazhin e fundit të kompanisë kosovaro-izraelite ‘Terra Group’ mbi ndjekshmërinë e Berishës dhe kryeministrit Edi Rama.

Berisha deklaroi se opozita po ecën e sigurt drejt fitores.

“Asnjë fjalë nuk u tha për faktet konkrete që paraqita vjedhjet e abuzimet e tmerrshme që bëhen me fondet e qeverisë. Për herë të parë zonja tha një të vërtetë tha që do vish. Po do vijmë, opozita ecën e sigurt drejt fitores. Po po Ulsi je i përkohshëm fare, do ikësh para se të kujtohesh”, tha Berisha duke treguar sondazhet.

Të fundit