Flash News

Ditari i Opozitës

Berisha pas mbledhjes së grupit: Kuksianët të votojnë të dielën ndryshimin e madh

Berisha pas mbledhjes së grupit: Kuksianët të votojnë

Berisha: U bëj thirrje të gjithë kuksianëve që të vijnë të dielën dhe me votën e tyre të firmosin fillimin dhe agun e një ndryshimi të madh që e pret Shqipëria. Në mbledhje u morën vendime, që Bardhi do ua komunikojë. Ishte mbledhje e frytshme.

Të fundit