Flash News

Ditari i Opozitës

Debatet me Ballën, 7 deputetë të PS kërkojnë përjashtimin për 10 ditë të Petrit Vasilit

Debatet me Ballën, 7 deputetë të PS kërkojnë

Replikat dhe dbeatet në Kuvend duken se nga ana e maxhorancës, po e marrin përgjigjen me përjashtime nga seancat plenare të Kuvendit dhe mblehdjet e komisioneve parlamentare.

Deputeti i radhës për të cilin është kërkuar përjashtimi 10-ditor nga Kuvendi, është Petrit Vasili.

Shkak për kërkesën e masës përjashtimore u bë një debat mes Taulant Ballës dhe Vasilit, kur ky i fundit po citonte një nen të rregullores mbi kohën e diskutimit për secilin deputet.

Ndërkohë, Kuvendi qëndron akoma në heshtje duke mos marrë asnjë masë për gjuhën dhe fjalorin me të cilin kryeministri Rama iu drejtohet kolegëve të opozitës thuajse në çdo seancë.

Debatet me Ballën, 7 deputetë të PS kërkojnë Debatet me Ballën, 7 deputetë të PS kërkojnë 

Të fundit