Flash News

Ditari i Opozitës

Deputetët e opozitës ndezin tymuese në sallën e Kuvendit

Deputetët e opozitës ndezin tymuese në sallën e Kuvendit

Pas përplasjes së deputetëve të Bardhit dhe Berishës me punonjësit e Gardës në hyrje të Kuvendit, seanca plenare ka nisur mes tymit dhe kaosit.

Deputetët e opozitës kanë hedhur tymuese në sallën e Kuvendit.

Që në nisje të fjalës së kryepalaramentares Lindita Nikolla, opozitarët, pasi kanë hedhur disa tymuese, kanë nisur që t’i bien tavolinave me duar në shenjë kundërshti.

Të fundit