Flash News

Ditari i Opozitës

Deputetëve u hiqet e drejta për të shkruar mesazhe! Ja si “hakmerret” Basha ndaj Bardhit

Deputetëve u hiqet e drejta për të shkruar mesazhe! Ja si

Tensionet mes demokratëve kanë ndodhur edhe në rrjetet sociale apo në grupet e komunikimit.

Lulzim Basha duket se ka urdhëruar Endri Hasën që të fshijë mesazhin e Gazment Bardhit, që njoftonte deputetët në grupin e Whatsapp të Grupit Parlamentar për mbledhjen e radhës të grupit, të martën në orën 12.00.

Endri Hasa, jo vetëm ka fshirë mesazhin, por dhe i ka hequr të drejtën deputetëve të shkruajnë mesazhe dhe të komunikojnë mes tyre në grupin e përbashkët të Whatsapp.

Deputetëve u hiqet e drejta për të shkruar mesazhe! Ja si

Ky veprim vetëm sa ka nxitur deputetët e tjerë të largohen më pas nga ky grup, duke refuzuar këtë metodë veprimi në grupin parlamentar.

Të fundit