Flash News

Ditari i Opozitës

Gara për kreun e PD, deri në orën 15:00 kanë votuar mbi 31 mijë demokratë

Gara për kreun e PD, deri në orën 15:00 kanë votuar mbi 31

Komisioni i Organizimit dhe Kontrollit të Operacioneve Elektorale pranë Partisë Demokratike njofton se  deri në orën 15:00 kanë votuar 31,950 demokratë.

Gara për kreun e PD, deri në orën 15:00 kanë votuar mbi 31

Gjithashtu, bëhet me dije sipas PD, që procesi po vijon i qetë në të gjitha Qendrat e Votimit. Në garën për kreun e Partisë Demokratike kandidojnë Sali Berisha dhe Ibsen Elezi.

Kujtojmë që procesi i votimit është shtyrë deri në orën 20:00.

Ora 15.00:
1 SHKODER 2,559
2 LEZHE 1,922
3 KUKES 2,080
4 DIBER 1,680
5 DURRES 2,640
6 TIRANE 8,526
7 ELBASAN 2,200
8 BERAT 1072
9 KORCE 3,084
10 FIER 3,404
11 GJIROKASTER 1416
12 VLORE 1367
TOTAL 31,950

Të fundit