Flash News

Ditari i Opozitës

"Kërkon përgatitje të gjithanshme", Berisha: Kjo do jetë protestë e një lloji tjetër

"Kërkon përgatitje të gjithanshme", Berisha: Kjo do

Kryedemokrati Sali Berisha ka thënë se opozita nuk ka hequr dorë nga protestat.

Në konferencën me gazetarët, Berisha tha se protestat do të jenë të një lloji tjetër dhe nuk do të kenë me formën e grumbullimit të disa orëve dhe më pas të shpërndahen.

Partia do të nisë protestat. Por, përpjekjen e opozitës duhet ta marrim si një proces.

Nuk është kjo një protestë që do të fillojë sot, do rrijë disa orë aty dhe pastraj do të shpërndahet. Kjo do jetë protestë e një lloji tjetër.

Kjo kërkon një përgatitje të plotë, në radhë të parë psikologjike, politike, të gjithanshme. Pastaj kur të fillojë, nuk duhet të ndërpritet.

Sepse, nuk ka diskutim që thelbi i të gjithë përpjekjes së opozitës është mbrojtja e lirive të qytetarëve shqiptarë, votës së tyre, rikthimin i këtyre të drejtave.

Qytetari shqiptar përballet sot me probleme shumë të dhimbshme, të cilat ndoshta në një mënyrë a tjetër, edhe ia shumojnë interesin për lirinë.

Por, ne jemi këtu dhe do bëjmë gjithçka t’i bindim ata se të gjitha këto që ndodhin, kanë emërues të përbashkët mungesën e lirisë së tyre në çdo aspekt.

Nëse opozita heq dorë nga kjo, firmos për të qenë fasadë e një regjimi që bazohet mbi krimin, drogën dhe vjedhjen e qytetarëve shqiptarë.”

Të fundit