Flash News

Ditari i Opozitës

Paloka: Rinasi mund të jetë stisur nga Rama, se aty punojnë fëmijët e Rilindjes

Paloka: Rinasi mund të jetë stisur nga Rama, se aty punojnë

Në Politikon nga Alfred Lela në RTV Ora, ish-deputeti i PD-së Edi Paloka u shpreh se Rama në 8 vite ka përdorur diversionin dhe mediat që kontrollon për të shkëputur vëmendjen nga një gjë për ta përqendruar në një gjë tjetër.

Paloka: Rama në 8 vite ka përdorur diversionin dhe mediat që kontrollon për të shkëputur vëmendjen nga një gjë për ta përqendruar në një gjë tjetër. Aty mund të ketë një pakënaqësi, por shfrytëzimi i Ramës është gjë tjetër.

Mund të jetë edhe një gjë e stisur nga Rama se aty punojnë shumë fëmijë të Rilindjes. Aty kemi atë staf që ngrihet kundër këtyre është pak e habitshme. Në një situatë kur po i rrëshqet toka nënë këmbë dhe po bie në zgjedhje, qoftë edhe një shkëputje e vetme, për Ramën është një favor.  

Të fundit