Flash News

Ditari i Opozitës

PD denoncon nga Kukësi: Drejtorë të PS në qendrat e votimit për të intimiduar votuesit

PD denoncon nga Kukësi: Drejtorë të PS në qendrat e votimit

Partia Demokratike denoncoi nga Kukësi, aty ku po mbahen zgjedhjet për kreun e ri të bashkisë, praninë e personave të paautorizuar në qendrat e votimit.

Shefi i Shtabit të kandidatit të Koalicionit Bashkë Fitojmë, Ardian Elezi, denoncoi me foto duke treguar se si drejtorë dhe zyrtare të Partisë Socialiste janë paraqitur pranë qendrave të votimit.

Sipas Elezit, këta persona kanë tentuar të intimidojnë qytetarët që shkoni për të votuar.

PD denoncon nga Kukësi: Drejtorë të PS në qendrat e votimit PD denoncon nga Kukësi: Drejtorë të PS në qendrat e votimit PD denoncon nga Kukësi: Drejtorë të PS në qendrat e votimit PD denoncon nga Kukësi: Drejtorë të PS në qendrat e votimit PD denoncon nga Kukësi: Drejtorë të PS në qendrat e votimit PD denoncon nga Kukësi: Drejtorë të PS në qendrat e votimit

Të fundit