Flash News

Ditari i Opozitës

Primaret në PD, si duket fleta e votimit

Primaret në PD, si duket fleta e votimit

Kjo është fleta e votimit, ku simpatizantët e PD-së do të zgjedhin të preferuarin e tyre si kandidat kundër socialistëve në zgjedhjet e 14 majit. Në Tiranë janë shtatë kandidatë.

Primaret në PD, si duket fleta e votimit

Procesi i votimit ka nisur në orën 08.00 dhe po vijon pa problematika si në Tiranë ashtu edhe në rrethe. Procesi do të mbarojë në orën 18.00, ndërsa në mbrëmje pritet të bëhen me dije rezultatet e para.

 

Të fundit