Flash News

Ditari i Opozitës

‘Refugjatët në Shqipëri, fabrikë në Serbi’, Vasili: Këto janë bëmat e matufit global Rama

‘Refugjatët në Shqipëri, fabrikë në Serbi’,

Pas vizitës në Serbi të kryeministres Italiane Meloni,  deputeti i Partisë së Lirisë Petrit Vasili ja reaguar ka me një postim në facebook.

Në Serbi ndërton fabrikë makinash ndërsa në Shqipëri sjell 30 mijë refugjatë, ka shkruajtur Vasili referuar marrëveshjeve Meloni –Vuçiç dhe Meloni – Rama.

Postimi:

Marrëveshje Meloni -Vuçiç Italia në Serbi ndërton Fabrikë makinash.

Marrëveshje Meloni - Rama ndërsa në Shqipëri sjell 30 mijë refugjatë.

Këto janë gjëmat dhe bëmat e matufit global Rama.

Të fundit